Česká verze World in Conflict v obrazech a videu
zdroj: tisková zpráva

Česká verze World in Conflict v obrazech a videu

18. 9. 2007 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Z obrany francouzského města a screenů ve vysokých detailech se dovtípíte, čím přesně tahle RTS převyšuje konkurenci.

Předbíhali bychom, pokud by už tento článek předčasně vyžvanil, na jak vysokou známku (btw nejen u nás) dosáhlo World in Conflict a konkrétně kterou velmi důležitou vlastností převyšuje ostatní RTS. Lecos na tohle téma napovědělo demo a ještě více patrné to je z devíti screenshotů z lokalizované plné verze. Skvělé přitom je, že díky pružnosti CD Projektu a Vivendi vyjde v České republice za 899 Kč v tu samou dobu jako ve světě, čili už za pár dnů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Uhádli jste, co přesně jsme měli výše na mysli? Pokud něco tušíte, ujistíte se už jen v úvodu našeho tříapůlminutového videa. Obrana francouzského města je jinak ukázkou toho, že i s hrstkou jednotek se dá bránit proti útokům z několika stran najednou. Důležité je nezapomínat na dělostřeleckou a leteckou podporu, bez ní se město nedá udržet. Nahrávka je z technických důvodů výjimečně bez zvuku. Pořídili jsme ji na sestavě Intel C2D 6700, 2GB RAM a GF 8800 GTS s 640MB RAM, za použití maximálních detailů, vypnutého vyhlazování a při rozlišení 1680x1050 (DX9.0c).

zdroj: Archiv


World in Conflict CZ Tiscali video - stažitelná verze (43 MB, 840x524)

Na závěr této navnaďovací newsy se vrátíme k soutěži o nejlepší fanouškovské stránky pro World in Conflict, organizované CDP a GameParkem. Ze všech přihlášených vybrala porota jako nejpovedenější stránky Wic.Herniweb.cz, která ostatní fansite porazila díky časté aktualizaci, snaze o vytvoření herní komunity a kreativnímu zpracování. Na dalších dvou místech se v těsném závěsu za vítězným webem umístily stránky Wic.Vokr.com a Worldinconflict.tym.sk.
zdroj: vlastní, PR

jd

Nejnovější články