Bungie vás v Destiny nebude do kooperace nutit
zdroj: tisková zpráva

Bungie vás v Destiny nebude do kooperace nutit

30. 7. 2013 19:06 | Preview | autor: Petr Poláček |

Rozmáchlá střílečka Destiny od Bungie není formálně klasická onlineovka, ale z doposud prezentovaných materiálů může nejednomu hráči jako onlineovka připadat. Zvlášť, když se nejčastěji v souvislosti s hrou skloňují termíny jako online kooperace, povinné připojení k internetu nebo otevřený svět s dynamickými událostmi. Přesto si Destiny můžete zahrát zcela sami.

Na letošní E3 to tvůrci nijak neskrývali, ale zároveň připomínali, že při sólo hraní přijde člověk o notný kus zábavy. Nyní se k tomuto tématu vrací znovu v reakci na otázky hráčů a snaží se zároveň vysvětlit, proč je sólo hraní v Destiny podporované, ale rozhodně není doporučené.

Osud každého hráče v Destiny bude výsledkem jeho vlastních rozhodnutí. Pokud se rozhodnete hrát o samotě, hra vám v tom bránit nebude. Tvůrci však zároveň věří, že tento způsob hraní bude mnohem méně zábavný, než když se do akce vydáte ve společnosti jiných hráčů. V Bungie jsou rovněž dost sebevědomí, když si věří, že většina hráčů jen těžko odolá lákadlům kooperace, kterou pro Destiny připravují.

S ohledem na portfolio Bungie je značná sebedůvěra na místě. Zatím je navíc zcela opodstatněná, protože dojmy každého, kdo viděl Destiny v akci, jsou unisono výrazně pozitivní. O to více ale oceňuji, že si v Bungie nepletou sebedůvěru se sebestředností. Přestože budují velký online svět, nechají na každém hráči, aby si sám vybral způsob, jakým se v něm bude pohybovat.

Nejnovější články