Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce září
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si je hned, jak vyjdou. Nejočekávanější hry měsíce září

24. 8. 2015 15:00 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Když přijde na trh nová herní pecka, nechceme čekáním ztratit ani den. Pokud to máte úplně stejně, je přehled těch nejočekávanějších herních pecek měsíce září určen právě pro vás. Pojďte si společně s námi připomenout, co všechno vás na herní scéně čeká a nemine.

Mad Max

Jako první si na podzim budete moci dopřát neřízenou FPS akci Mad Max. K dispozici bude totiž hned 1. 9. 2015. Novinka bude atmosfericky a reáliemi navazovat na nedávno promítaný film, příběhem má jít nicméně vlastní cestou. Tvůrci slibují otevřený svět, ve kterém jde o přežití. Hlavní hrdina se bude pohybovat hlavně pomocí našláplých aut, která si budete moci dále vylepšovat.

  • vychází: 1. 9. 2015
  • podporované platformy: PC/XONE/PS4

 

hry_max zdroj: tisková zpráva

Metal Gear Solid V: The Phantom pain

Naprostá nutnost pro všechny vyznavače stealth žánru. Tato série položila základní kameny hrám, ve kterých hraje infiltrace, taktické přemýšlení a opatrné našlapování hlavní roli. V tomto pokračování se převtělíte do Big Bosse, který se po dlouhých 9 letech probudí z kómatu, přijme přezdívku "Punished Snake" a rozhodne se vést skupinu žoldáků Diamond Dogs. Vše se odehrává v obrovském otevřeném světě s novou AI a hromadou té správné akce.

hry_metal zdroj: tisková zpráva

Forza Motorsport 6

Tato exkluzivní Xboxovka vychází už 18. 9. 2015 a Microsoft slibuje naprostou změnu této značky. Hlásí konec arkádám a začátek opravdovým závodům, realismus a nádhernou grafiku. Tvůrci dokonce spolupracovali na šestém pokračování s profesionálními závodníky. Vozy by se díky tomu měly na trati chovat daleko realističtěji. Na ovladatelnosti supersportů se tak začne výrazně podepisovat počasí. Samozřejmě bude záležet na tom, jak moc nechá hráč pracovat elektroniku vozu (v nastavení). Jako argument k upgradu vaší konzole navíc v nabídce CZC.cz naleznete i výhodný bundle s konzolí a hrou.

 

hry_forza zdroj: tisková zpráva

NHL 16

EA ani letos nezanevřelo na hokejové fandy a 18. 9. 2015 jim přináší další zpracování NHL. Těšit se můžete na nové možnosti kooperace, vylepšený mechanismus týmů a návrat EA SPORTS Hockey League. Nabruste brusle a na led!

      • vychází: 18. 9. 2015
      • podporované platformy: XONE/PS4

 

hry_NHL zdroj: tisková zpráva

FIFA 16

Další dárek všem sportovním nadšencům EA nadělí 25. 9. 2015 a přinese tak napětí z fotbalových zápasů přímo k vám do obývacího pokoje. Své soupeře budete moci rozdrtit v next-gen grafice třeba online. Poprvé v historii byly představeny také ženské týmy, takže je opravdu na co se těšit.

      • vychází: 25. 9. 2015
      • podporované platformy: PC/XONE/PS4

 

hry_FIFA zdroj: tisková zpráva

Might and Magic: Heroes VII

Poslední, avšak neméně důležitou pozici na našem seznamu, zaujal 7. díl klasického tahového RPG, jehož předchozí díly ve vás vyvolají nejednu vlnu nostalgie. Staré dobré časy si připomeneme v novém grafickém zpracování a má prý jít o návrat ke kořenům. Tvůrci slibují, že sedmé dějství nabídne nejbohatší svět, jaký jsme doposud mohli v sérii Might & Magic spatřit. Důraz byl kladen také na komplexnější ekonomiku hry a samozřejmě se hráči mohou těšit také na celou řadu nových monster. Pro vyzkoušení betaverze je nutné se zaregistrovat prostřednictvím oficiálních stránek tvůrců. Překoná tento díl ty předchozí?

  • vychází: 28. 9. 2015
  • podporované platformy: PC

 

hry_heroes zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články