To nejlepší z OVI Store
zdroj: tisková zpráva

To nejlepší z OVI Store

4. 12. 2010 10:49 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Nedávno jsme vás seznámili se základními vlastnostmi mobilního obchodu OVI Store, který je určen pro telefony značky NOKIA (celkem 126 modelů). OVI Store stále získává nové zákazníky a aktuálně zaznamenává přes 3 milióny downloadů denně. Jak se v tom všem ale vyznat? Můžete samozřejmě začít klasickým procházením stránek OVI Store a vyhledáváním aplikací a her podle žánrů nebo hodnocení uživatelů. Užijete si spoustu zábavy a navíc určitě narazíte na řadu skrytých perel. Ale pro ty pohodlnější z vás máme ještě jedno alternativní řešení – vrhněte se do čtení tohoto článku, ve kterém vás seznámíme s deseti nejzajímavějšími a nejpopulárnějšími aplikacemi, které na OVI Store momentálně najdete. Tady jsou:

1
QTorch

Aktuálně nejpopulárnější aplikací na OVI Store není žádný velký herní hit od nadnárodních vývojářů, ale jednoduchá a funkční aplikace, která z vašeho telefonu udělá neobyčejnou svítilnu. QTorch si můžete z OVI Store stáhnout zcela zdarma.

2
Angry Birds

Zřejmě největší mobilní hit posledních let má své kořeny na telefonech Nokia a je tedy pochopitelně k dispozici i na OVI Store. Angry Birds si zkrátka nesmíte nechat ujít, a pokud vám nebude stačit základní hra, můžete si stáhnout i balíčky dalších levelů.

3
Need For Speed Shift HD

Mobilní verze skvělé závodní hry od EA je na OVI Store ke stažení zdarma a uživatelé toho náležitě využívají. Projeďte se v těch nejrychlejších autech světa ulicemi Dubaje, Chicaga nebo Londýna!

4

SWYPE

Speciální utilita, která vám na vašem dotykovém telefonu otevře zcela nový způsob psaní textových zpráv. Jde o patentovanou technologii, díky které píšete jen přejížděním prstem po virtuální klávesnici.

5
WhatsApp Messenger

Velmi populární komunikační program, pomocí kterého můžete posílat rychlé zprávy mezi uživateli dalších mobilních telefonů, a to i jiných výrobců než je Nokia. Je rychlejší a levnější než klasické SMS, takže pokud se domluvíte s přáteli, můžete i ušetřit. Program je na OVI Store k dispozici zcela zdarma.

6
NHL Game Center Premium

V zahraničí jedna z nejvyhledávanějších aplikací na OVI Store je určena pro všechny milovníky ledního hokeje, především severoamerické NHL. V placené verzi za 250 Kč najdete kompletního průvodce ligou, výsledky, fotografie, statistiky a další zajímavosti. K dispozici je i verze zdarma, a to na této adrese.

7
Bejeweled Twist

Logickou sérii Bejeweled asi znáte z osobních počítačů, Facebooku nebo dalších platforem. Verze s podtitulem Twist vyšla i pro mobilní telefony Nokia a na OVI Store ji najdete jen za 50 Kč. Fantastická a dlouhotrvající hratelnost je zaručena.

8
Skype

Zcela zdarma je na OVI Store jeden z nejlepších programů pro internetové telefonování, Skype. Pomocí této skvělé aplikace můžete telefonovat za velmi nízké ceny například ze zahraničí. Jeden hovor vás pak bude stát zlomek normální ceny – stačí jen připojení k internetu, třeba přes WiFi.

9
Katamari Mobile

Konzolovou japonskou šílenost jménem Katamari Damacy zná prakticky každý milovník netradičních her. Mobilní verze nabízí obdobnou hratelnost a na OVI Store je v prodeji za pouhých 50 Kč.

10
Puzzle Quest Warlords

Konverze jedné z nejpopulárnějších logických her dorazila i na mobilní telefony Nokia! Kombinace RPG a klasických puzzlů typu „spoj tři“ je velmi osvěžující, zábavná a vydrží vám mnoho desítek hodin. Puzzle Quest Warlords přitom stojí na OVI Store pouze 100 Kč!

Speciální bonus:

A pozor, speciální nabídka! Do konce roku je na OVI Store k dispozici zdarma ke stažení mobilní hra The Simpsons od EA! Rozhodně ji vyzkoušejte!

Nejnovější články