Sedm důvodů, proč používat online službu Xbox Live
zdroj: tisková zpráva

Sedm důvodů, proč používat online službu Xbox Live

29. 4. 2015 14:39 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Xbox Live je online služba pro herní konzole Xbox, jejímž prostřednictvím se můžete spojit s obrovskou komunitou hráčů z celého světa. Ze široké nabídky Xbox Live jsme pro vás vybrali oblíbené a zajímavé služby, které vás pobaví, inspirují a potěší.

On-line hraní - prakticky každá hra už počítá s on-line hraním. Kooperace i PvP hraní. S Xbox Live Gold hrajete na víc než 300 000 herních serverech po celém světě, kdykoliv a kdekoliv. Navíc je příjemné hrát proti soupeři, na kterého stačíte. O to se stará Smart Match technologie, která páruje hráče na základě porovnávání věku, skillů, reputace i postupu hrou. Neznamená to, že budete automaticky vyhrávat nade všemi, ale multiplayerové tituly jsou tak přístupnější a zároveň vyváženější úplně pro všechny kategorie hráčů. 

clanekobr zdroj: tisková zpráva

EA Access - díky propojení s XBL s EA Access si za 99,-Kč měsíčně můžete užívat hry v hodnotě přes 6 800 Kč bez jakýchkoliv dalších poplatků. Plus slevy 10 % na všechny tituly od EA – třeba i na nový Battlefield Hardline, to je dobrá investice. 

Demoverze – spousta her k vyzkoušení zdarma. 

Twitch – i když sledování on-line přenosů multiplayerových klání nemusí být šálek kávy pro každého, podívat se na reálný záznam hry, kterou si chcete pořídit, je k nezaplacení. Navíc můžete vy sami díky funkci Game DVR a aplikaci Upload Studio své herní momentky nahrávat, upravovat a oslňovat s nimi spoluhráče. 

Xbox Store – ať už chcete DLC nebo celou hru, můžete ji jednoduše stáhnout přes Xbox Store. Jako majitelé Xbox Live Gold pak máte na Xbox Store exkluzivní slevy – ať už jsou to slevy na vybraný obsah v rámci Deals With Gold akcí, nebo hry z Games With Gold zcela zdarma. A perfektní je, že hry z Games With Gold vám zůstanou i poté, co platnost mého Live Gold vyprší. Můžete je dokonce kdykoliv odinstalovat a nainstalovat zpět.

xbox-one-dash-twitch-channels-1 zdroj: tisková zpráva

Sdílení výhod XBL s ostatními účty – i když už spoustu aplikací nevážeme k XBL Gold účtu, pořád přináší obrovskou porci výhod. A všechny ty výhody může automaticky používat jakýkoliv účet, který se přihlásí na konzoli, kde máte XBL Gold a konzoli v menu nastavím jako „my home Xbox“. 

Jeden účet – pokud máte Xbox 360 i Xbox One, automaticky přenášíte účet, včetně gamertagu, achievementů, skóre i členství XBL Gold na obě konzole. To znamená dvojnásobnou porci zábavy a her zdarma s jedním účtem!

obrclanek2 zdroj: tisková zpráva

Více o Xbox Live najdete na:

Webu http://www.xbox.com/cs-cz

Facebooku https://www.facebook.com/xbox.cz

Youtube kanále https://www.youtube.com/user/XboxCZSK

Nejnovější články