K novému notebooku Asus ROG dostanete závodní pecku Forza Horizon 3 zdarma
zdroj: tisková zpráva

K novému notebooku Asus ROG dostanete závodní pecku Forza Horizon 3 zdarma

6. 12. 2016 14:59 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Atraktivní nabídku pro všechny fanoušky závodní her připravila firma ASUS se svou značkou Republic of Gamers (ROG). Každý, kdo si pořídí herní notebook ASUS ROG GL552VX-CN146T a přihlásí se na stránce www.asus-forza.cz, získá zdarma vynikající závodní hru Forza Horizon 3 pro Windows 10 nebo na konzoli Xbox One! Tato speciální nabídka platí pouze do vyprodání zásob.

Brány hudebně-závodního festivalu Horizon se otevírají potřetí a lákají virtuální závodníky na kontinent, kde klokani dávají dobrou noc. Arkádová odnož série Forza se tentokrát přesunula do Austrálie, a přestože se na první pohled může zdát stejná jako vynikající druhý díl, zdání klame. Vývojáři se vynasnažili, aby ze hry odstranili poslední zbytky skřípajících součástek, a servírují naprosto nekompromisní arkádové závody. Díky ASUSu je nyní máte zdarma na dosah ruky!

Forza Horizon 3 je švýcarský nůž mezi arkádovými závodními hrami. Možná už není tolik originální, ale stále vás odrovná tím, co všechno dokáže nabídnout v kompaktním, promyšleném a soudržném balení. Forza Horizon 3 bude mezi konkurencí hledat adekvátního soupeře jen velmi těžko.

recenze na Games.cz, 9/10

Jak získat Forza Horizon 3 zdarma?

Na uvedené webové stránce se nachází jednoduchý formulář. Stačí ho vyplnit a nahrát kopii dokladu o zaplacení notebooku. Po odeslání těchto údajů získáte kód, na jehož základě dostanete licenci k Forza Horizon 3. Pro její stažení a instalaci je současně nutné mít v počítači aktuální Windows Store App a všechny aktualizace operačního systému Windows 10. Pozor, nabídka platí pouze při nákupu notebooku ASUS ROG GL552VX-CN146T.

asus-gl552vx-cn146t-recenze zdroj: tisková zpráva

ASUS ROG GL552 – herní notebook pro každého

Herní notebook ROG GL552VX-CN146T s procesorem Intel Core i5 šesté generace, podporovaný 8 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 950M nabídne dostatek výkonu pro hraní moderních her. Notebook s operačním systémem Windows 10 nese charakteristické rysy herní řady G.

Jeho design je inspirován bojovým letounem F-22 a ozvláštněný mayskými vzory nad podsvícenou klávesnicí. Notebooky GL552 navíc nabízejí uživatelsky přívětivé provedení, které poskytuje přístup k pozici pro pevný disk a pozicím pro paměť, aby bylo možné snadno provádět upgrady. Hry si vychutnáte na 15,6“ Full HD displeji. Hráče potěší také nízkoprofilová červeně podsvícená klávesnice s rychlou odezvou a speciálně označenou skupinou kláves WASD.

Notebook ASUS ROG GL552VX-CN146T se v současnosti prodává v bezmála 40 e-shopech

Více informací najdete na http://www.asus-forza.cz/

Nejnovější články