ESET uvedl desátou řadu bezpečnostních produktů pro domácnosti s herním režimem - ESET Smart Security Premium
zdroj: tisková zpráva

ESET uvedl desátou řadu bezpečnostních produktů pro domácnosti s herním režimem - ESET Smart Security Premium

12. 12. 2016 17:30 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Zcela nový produkt pro domácí uživatele představuje ESET. Nejvyšší míru ochrany nejen před nástrahami internetu představuje ESET Smart Security Premium. Ten doplňuje již desátou generaci produktů společnosti ESET pro domácnosti využívající operační systém Windows. I nadále je součástí všech těchto produktu herní režim, který hráčům umožňuje maximální ochranu bez toho, aby je antivirová ochrana rušila.

ESET Smart Security Premium nabízí vysokou míru zabezpečení před hrozbami na internetu. Představuje ideální kombinaci rychlosti, detekce a stability. Novinka je plně kompatibilní s Windows 10 i staršími verzemi tohoto operačního systému Windows 8.1, 8, 7 a Vista a obsahuje oceňovanou technologii detekce škodlivého kódu ESET NOD32. Součástí produktu je i ochrana před útoky pomocí skriptů,  zabezpečení webkamery a domácího routeru, které nabízí i nová verze ESET Smart Security. Všechny produkty rovněž nově poskytují ochranu před skriptovými útoky a jejich technická podpora je v češtině.

Bezpečnostní software ESET je dobrou volbou pro milovníky počítačových her. Kromě nízkých nároků na systém jsou vybaveny i tzv. herním režimem. „Herní režim v praxi znamená, že po dobu používání aplikace na celou obrazovku se program přepne do herního režimu. Během něj jsou odložena veškerá upozornění o aktualizacích, systémových nebo jiných aktivitách a uživatele tak nejen během hry, ale například i při sledování filmů, nic neruší,“ vysvětluje Martin Skýpala, produktový specialista společnosti ESET.

Součástí všech produktů je rovněž systém včasného varování ESET LiveGrid. I díky němu je ESET dlouhodobě úspěšný v nezávislých testech. Získal již 99 prestižních ocenění VB100 Awards během posledních 20 let, což je zdaleka nejvíce, kolik kdy jeden výrobce obdržel. V poslední době ESET dosáhl také jako jediný stoprocentní úspěšnosti v testech SE Labs Anti-Malware Protection pro domácnosti a získal nejvyšší skóre ve výkonnostních testech AV-Comparatives mezi všemi testovanými produkty pro internetovou ochranu. ESET také s přehledem zvítězil v ochraně proti spamu v testech organizací VBSpam a AV-Comparatives.

Nejnovější články