Anketa LEVEL 2014: Hodnoťte časopis a vyhrajte Xbox 360!
zdroj: tisková zpráva

Anketa LEVEL 2014: Hodnoťte časopis a vyhrajte Xbox 360!

16. 4. 2014 10:50 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Už tento pátek vyjde nový LEVEL 241, ale ještě než vám jej představíme v tradičním článku, rádi bychom vás poprosili o jednu laskavost - o vyplnění ankety LEVEL 2014. Snažíme se skrze anketu zjistit, jak vám vyhovují změny, které jsme před necelým rokem (!) provedli poté, co jsme tehdy umírající magazín převzali pod svá křídla.

V anketě se ptáme na hodně věcí, její vyplnění by vám ale nemělo zabrat více, než 5-10 minut. Na oplátku odejdete nejen s dobrým pocitem, že nám vaše odpovědi napoví, jakým směrem máme káru zvanou LEVEL dál tlačit, ale budete rovněž zařazeni do soutěže o konzoli Xbox 360 s Kinectem.

Do ankety se můžete pustit samozřejmě i když LEVEL nekupujete nebo se k němu dostanete jen nárazově - v takovém případě možná budete muset některé otázky přeskočit, ale ničemu to nevadí. Důležité pro nás je, abyste odpovídali pravdivě a upřímně. Bez vašich ohlasů, kritiky a chvály se totiž časopis opravdu dělat nedá.

Anketa končí už tuto neděli 20. dubna, takže si pospěšte! Pokud by vám stručný formát ankety nevyhovoval, neváhejte se rozsáhlejší připomínky nebo dotazy posílat emailem na adresu redakce@level.cz. Děkujeme!

Nejnovější články