Fight Club #193 HD: Explicit Content!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #193 HD: Explicit Content!

31. 8. 2014 12:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Osvědčená sestava se nemění - to platí ve fotbale, i v herních podcastech. Po týdnu jsme tedy opět usedli v naší klubovně ve formaci Pavel-Lukáš-Petr-Martin a probrali se tím nejdůležitějším, co se v herním světě v uplynulých dnech odehrálo. A nebylo toho málo! Poslední prázdninový týden se totiž nesl ve znamení několika překvapivých událostí. Amazon koupil Twitch.tv, Disney zavírá pražské studio, herní sítě byly pod útokem "hackerů" a po Gamescomu zaznamenaly herní obchody zajímavé pohyby předobjednávek nových her.

Ještě před tím vás ale čeká úvodní servisní okénko, ve kterém se letmo pochlubíme naším novým redakčním Oculus Riftem a v druhé části podcastu pak i sekce dotazů a klasická soutěž, v níž tentokrát soutěžíme o přístup k early access verzi zajímavé nezávislé hry Marchants of Kaidan.

Audio verzi Fight Club #193 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články