Fight Club Speciál z herního festivalu Gamer Pie
zdroj: tisková zpráva

Fight Club Speciál z herního festivalu Gamer Pie

23. 10. 2016 16:15 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Na začátku října jsme si, jako redakce Games.cz a Levelu, udělali výjezd do Brna na (mimochodem parádní) herní festival Gamer Pie, který pořádali skvělí lidé z brněnského zájmového uskupení MUGS. Svou debatou s diváky jsme doplnili celodenní program přednášek herních vývojářů i badatelů, a snad jsme nikoho nezklamali. Soudě dle reakcí publika k tomu nedošlo, ale posoudit to musíte sami díky audio a video záznamu.

Speciální festivalový podcast jsme vykopli debatou o české herní scéně – o hrách, které v ČR vznikají. Díky interakci s publikem, hlavně tedy s Martinem Zavřelem z brněnského studia 2K (Mafia I - III), jsme se plynule přenesli k prezentaci názorů na vztah mezi herním průmyslem, youtubery a tradičními médii. A celé jsme to uzavřeli prezentací názorů na aktuální nástup virtuální reality. Za Games.cz a LEVEL se akce zúčastnili Martin Bach, Pavel Dobrovský, Václav Pecháček, Jan Horčík a Petr Poláček.

Audio verzi Fight Club Speciál z festivalu Gamer Pie pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články