Fight Club #96 HD: Bude nás pět
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #96 HD: Bude nás pět

22. 9. 2012 9:24 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Titulek možná vzbuzuje dojem, že nás tentokrát bylo ve Fight Clubu #96 málo, ale zdání klame. Miloš Enderle a Pavel Prouza z úspěšné české firmy Geewa, jejíž kulečník patří celosvětově mezi 10 nejhranějších titulů na Facebooku, vytvořili ráznou debatní sílu, která vám prozradí zajímavosti nejenom o vývoji her pro sociální platformy, ale možná i o tom, jak v herní branži úspěšně podnikat.

Martin, Pavel a Petr, kteří pak vedli debatu dále poté, co se výše uvedení hosté rozloučili a odešli, sice nic o úspěšném podnikání neříkali, ale zato se stihli otřít o odchod dvojice doktorů – zakladatelů z BioWare, pokusili se neúspěšně o vzájemnou konfrontaci ohledně ceny konzole Wii U, vyjádřili skepsi nad přípravami filmu podle knižní a herní série Metro a nakonec se vrhli na Project Eternity, aktuální Kickstarterovskou RPG senzaci od tvůrců z Obsidian. Jestli vám to nestačí, tak máte smůlu, pokud vás to zajímá, mátě štěstí - stačí si pustit video.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. V soutěži tentokrát hrajeme HD kolekci Devil May Cry pro PS3. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články