Fight Club #191 HD: Gamescom 2014 speciál
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #191 HD: Gamescom 2014 speciál

16. 8. 2014 20:19 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Celý herní svět tento týden žije výstavou GamesCom 2014 a pokud sledujete náš speciál, určitě vám neuniklo nic zásadního. Přesto ale určitě neuškodí shrnout si všechny naše dosavadní dojmy z výstavy ve speciálním Fight Clubu, do kterého se přímo z Kolína připojil Petr Poláček a z Prahy jej doplnili Pavel Dobrovský (který se z GamesComu čerstvě vrátil), Lukáš Grygar, Aleš Smutný a Martin Bach. Ti sice na GamesComu nebyli, ale to jim samozřejmě nebránilo v tom, mít na předvedené hry libovolně radikální názor.

S ohledem na to, co Petr a Pavlem na výstavě viděli, šla řeč o titulech, které nás na letošním Gamescomu nejvíce překvapily, zklamaly či jinak zaujaly. Na zoubek jsme se tedy mrknuli hrám jako Quantum Break, Assassin's Creed Rogue, Wild, Silent Hills, Alien: Isolation a mnoho dalších. V závěru proběhlo samozřejmě i klasické kolečko vašich dotazů z chatu a emailu a svého vyhlášení se dočkala i nová soutěž o přístup do uzavřené bety The Witcher Adventure Game.

Audio verzi Fight Club #191 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články