Fight Club #162 HD: Vetřelec na pranýři
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #162 HD: Vetřelec na pranýři

19. 1. 2014 17:55 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Náš pravidelný podcast Fight Club se po Xbox One speciálu z minula vrátil s dílem 162. k aktuálním událostem. Petr, Pavel a Martin rozebrali dění okolo studia 2K Czech, které přišlo o svou pražskou pobočku a dle spekulací i o vývoj Mafia III.

Ještě jednou jsme se vrátili k nedávné výstavě CES v Las Vegas, kde došlo k představení řady zajímavých technologií i hardwaru. Krom jiného jsme se dozvěděli o službě PlayStation Now, viděli jsme první prototypy Steam Machines atd. Čili námětů k debatě poskytl CES opravdu hodně. Nezapomněli jsme samozřejmě probrat ani nedávno představený survival horor Alien: Isolation, protože sliby tvůrců o hře zní prozatím dost atraktivně. 

Ani v tomto Fight Clubu jsme nezapomněli na soutěž, tentokrát můžete vyhrát cibulačky, tričko a zápisník Assassin's Creed. Podmínky se dozvíte, když si podcast pustíte. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #162, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Fight Club #162 můžete sledovat též na našem YouTube kanálu. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články