Fight club #128 HD: Rohlík s Drdolem
zdroj: tisková zpráva

Fight club #128 HD: Rohlík s Drdolem

4. 5. 2013 16:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Fight Club #128 byl plný hostů na úkor stálého obsazení, které zastoupil vlastně jenom Pavel. Prvním hostem, který promluvil v rozhovoru s Pavlem do mikrofonu, byl Jindřich Rohlík - autor her, které dobře znáte: Brány Skeldalu 1 a 2, Mutant a dalších. S Jindřichem jsme si povídali nejenom o jeho aktuální snaze vybrat na českém Kickstarteru Startovač 180 tisíc korun na předělání prvních Bran Skeldalu pro mobilní zařízení, ale i o jeho dlouholetých zkušenostech s tvorbou her a pohledu na současnou herní scénu.

Hostem č. 2 a 3 bylo notoricky známé duo Drdol, čili Karel Drda a Honza Olejník. S jejich přispěním jsme rozebrali rošádu, kterou tvůrci Game Dev Tycoon připravili na hráče, co zpirátili jejich titul. Na konto nových záběrů ze hry jsme se pozastavili nad připravovanou PS3 hrou Beyond: Two Souls, probrali jsme technologický koncept IllumiRoom od Microsoftu a nit suchou jsme nenechali na znovuoznámeném akčním XCOMu od tvůrců BioShock 2. Pokud chcete navíc vědět, na jaké čtenářské otázky jsme odpovídali, potažmo oč se hraje v soutěži, tak si v článku pusťte videozáznam.

...

Jestli si pustíte podcast #128 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články