Ztřeštěná strategie Space Pirates and Zombies 2 vyjde koncem roku
zdroj: tisková zpráva

Ztřeštěná strategie Space Pirates and Zombies 2 vyjde koncem roku

7. 2. 2014 16:58 | Novinky | autor: Adam Homola |

Podivná akční strategie s RPG prvky z roku 2011 jménem Space Pirates and Zombies se dočká pokračování. Tvůrci ze studia Minmax Games ho tento týden oznámili na svém webu s několika obrázky a trailerem. A neztrácejí čas, takže hra má už i svoji kartu na Steamu, která hlásá vydání v posledním kvartále tohoto roku. Space Pirates and Zombies 2 nebude nijak výrazně měnit žánr a primárně má být o přežití, sbírání použitelných věcí a stavění vesmírných lodí.

Chybět nebude ani prozkoumávaní velké galaxie, zabírání teritorií a souboje. Ve hře se budou pohybovat dvě stovky persistentních kapitánů, kteří mohou dělat úplně všecho, co můžete dělat vy - například zakládání dynamických frakcí, budování staveb, zabírání teritorií a samozřejmě válčení.

Ve hře vás čekají i příběhové události bez ohledu na to, jestli a jak moc se jich účastníte. Galaxie si bude do určité míry jednoduše žít vlastním životem, do kterého vy můžete zasahovat, ale nemusíte být u všeho. Důležitým prvkem bude stavění lodí, ve kterém máte velkou svobodu. Pokud si třeba nějakou částí zazdíte věž, tak prostě střílet nebude. Nebo když budete mít loď příliš dlouhou, bude trvat věčnost, než se otočí. Všechno má mít svůj význam a všechno má mít vliv na ostatní části lodě a její chování.

...

Space Pirates and Zombies 2 bude mít i několik multiplayerových “arena” módů a kooperativní režim ve split screenu. Přesné datum vydání zatím neznáme, ale dočkat bychom se hry měli někdy ke konci roku. Mezitím koukněte na video nebo do galerie, kde najdete několik obrázků přímo ze hry.

Nejnovější články