Vydání nového updatu je dobrý důvod k vyzkoušení "stalkerovské" střílečky Survarium
zdroj: tisková zpráva

Vydání nového updatu je dobrý důvod k vyzkoušení "stalkerovské" střílečky Survarium

27. 7. 2015 18:36 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Multiplayerovou postapo střílečku Survarium můžete hrát už od ledna, kdy tvůrci z Vostok Games spustili otevřenou betu, kterou se snaží neustále vylepšovat a rozšiřovat skrze klasické updaty. Třeba před měsícem vydaný update 0.29 obsahoval novou lokaci (Londýn), ale vylepšil též grafiku, upravil balanc a obecně výrazně vylepšil zážitek hráčů z rozpracovaného titulu. A chystaný update 0.30 se pokusí o to samé, když přinese nový herní mód, nové zbraně i vybavení pro všechny frakce, možnost vybrat či změnit tvář postavy z nabídky čtyř kousků a v neposlední řadě nabídne novinku podobě specifického stromu schopností.

Hlavní novinky a úpravy, které přinese update 0.30 předvádí názorně následující video. Krom už zmíněného módu The Last Stand, který ze všeho nejvíc připomíná Deathmatch s mírně upravenými pravidly, uvidíte na záběrech třeba nové animace pohybu či míření, anoncované zrychlení míření, už zmíněné nové zbraně i vybavení a speciální sklil tree.

Update 0.30 by měl být touto dobou dostupný na testovacím serveru, takže během několika dní (pokud se nic nepo...) by ho měli tvůrci nasadit na běžné servery. Podrobnosti o tom, jak se zapojit do testování update, pokud máte zájem, najdete na této stránce. Detailní popis obsahu updatu pak můžete číst za tímto odkazem.

zdroj: tisková zpráva

Jinak je třeba zdůraznit, že Survarium je free-to-play projekt s nákupy uvnitř hry, které ale podle tvůrců nejsou nutné pokud se nebojíte obětovat dost času a všechno si poctivě vyhrát. No, uvidíme, po vydání updatu 0.30 se podíváme Survariu na zoubek....

Nejnovější články