Video z nové Need for Speed hry potvrzuje návaznost na NfS: Underground
zdroj: tisková zpráva

Video z nové Need for Speed hry potvrzuje návaznost na NfS: Underground

21. 5. 2015 18:32 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Šuškanda je u konce, ještě letos vyjde další díl závodní série Need for Speed, který EA a tvůrci z Ghost Games označují za kompletní reboot série (kolikátý už?). Styl hry a její koncept přibližuje první trailer i obrázky v článku a je jisté je, že se nová hra hlásí především k odnoži Need for Speed: Underground - tvůrci hovoří o velké míře upravitelnosti vozidel a městských závodech v otevřeném prostředí po setmění.

Video toho sice příliš mnoho neukáže, jak ale hrdě hlásá věta na konci videa – všechny záběry pochází přímo ze hry. Je jich však poskrovnu, plného představení se dočkáme až 15. června, tedy den před zahájením herní výstavy E3. Již nyní však víme, že otevřený svět a velkou míru upravitelnosti vozidel doplní údajně napínavé vyprávění, což tak nějak nekoresponduje s proklamovaným návratem ke kořenům. Navíc snaha o vyprávění příběhu v NfS hrách vždycky dopadla naprosto katastrofálně... Zdravím Need for Speed The Run.

zdroj: Archiv

Need for Speed vyjde letos na podzim na PlayStation 4, Xbox One a PC a krom videa se můžete podívat i na sadu prvních obrázků.

Nejnovější články