Úchvatná akční adventura Contrast čaruje jazzovým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Úchvatná akční adventura Contrast čaruje jazzovým trailerem

16. 10. 2013 20:37 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Každá herní výstava má svého černého koně. Hru, která se neobjevuje v žádných TOP žebříčcích, nemá všude po výstavišti rozvěšené reklamy, a nespamuje nás pravidelně desíti trailery do týdne. Má ale solidní náběh nás všechny překvapit a potenciálně snad i uhranout. Pro mě a Lukáše byla tím černým koněm letošního Gamescomu adventurně laděná akční adventura Contrast.

Hra od Compulsion Games a Focus Home vyjde přesně v polovině listopadu, už nyní si ji můžete na Steamu předobjednat, ale ještě než o tom vůbec budete přemýšlet, podívejte se v článku na nové video. Představuje původní jazzový soundtrack, který přímo pro hru složili šikulové z WaveGenration Audio na texty tvůrců z Compulsion, přičemž svým magickým hlasem vás jistě okouzlí talentovaná jazzová zpěvačka Laura Ellis.

...

Vedle hudební složky ale video prezentuje i tu příběhovou, a nevynechává ani náznak hlavní herní mechaniky, která spočívá ve hře světla a stínu. Troufnu si říct, že dost unikátní herní mechanika má velký potenciál, aby udržela laťku zábavnosti na docela solidní časové ploše. Jen se podívejte sami a zapojte přitom designérskou představivost. Musí nutně dřímat v duši každého druhého hráče, a nikdo z vás přeci není ten první. Pokud náhodou ano, vlétněte na Gamescom dojmy ze hry od Lukáše. Budete mít jasno. Contrast bude se vší pravděpodobností nečekané oživení letošního listopadu. Howg.

 

Nejnovější články