Ubisoft oficiálně oznámil Assassin's Creed Unity
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft oficiálně oznámil Assassin's Creed Unity

21. 3. 2014 17:03 | Novinky | autor: Adam Homola |

Spekulace se nám začínají pomalu potvrzovat. Původní zprávy o tom, že letos vyjdou dva Assassíni, jeden pro současné konzole a jeden pro minulou generaci, je už z půlky pravda. Ubisoft se asi dřívějších úniků informací lekl a raději nového Assassína sám oficiálně oznámil. Sice pouhým kratičkým teaserem, ale lepší, než nic. Seznamte se s Assassin's Creed Unity.

Nová hra nemá číslovku a v oficiálním názvu dokonce není ani dvojtečka. Hra se jednoduše jmenuje Assassin's Creed Unity, což je první Assassín bez dvojtečky a bez číslovky. Jestli to pak bude něco znamenat, nebo to nebude mít žádný vliv, uvidíme na konci letošního roku, kdy Unity vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4. A jak už asi odtušíte z prvního teaseru, AC Unity se bude odehrávat ve Francii během jejich slavné revoluce.

Ve 45. vteřině teaseru to prozradí katedrála Notre-Dame, která je, naštěstí, dodnes dominantou francouzské metropole. Jasná je i závěrečná gilotina - od toho taky onen rozseknutý znak Assassin's Creed na konci traileru. “Na novém Assassin's Creed jsme pracovali přes tři roky a ačkoliv ještě nejsme připraveni na odhalení celé vize next-genového Assassína, zdá se, že Abstergo nás k tomu chce donutit. Takže tady máte první náhled na herní záběry z Assassin's Creed Unity,” píše se na oficiálním YouTube kanálu Ubisoftu.

...

Všimněte si, že Ubisoft doslova tvrdí, že to, co vidíte na videu, jsou “in-game” záběry, tedy přímo ze hry a žádný render. Jestli jim chcete věřit nebo ne, je na vás. Popravdě mě to při prvním pohledu na video vůbec nenapadlo a automaticky jsem to považoval za render. Průlet ulicemi na začátku vypadá až podezřele dobře a samotný hlavní hrdina vypadá také příliš dobře na to, když si uvědomíte, že pod ním stojí plné náměstí lidí a jak vypadá průlet oněmi ulicemi s detailními výlohami...

Nejnovější články