Tvůrci z Blizzardu plánují do Overwatch přidat editor map
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci z Blizzardu plánují do Overwatch přidat editor map

21. 3. 2017 18:39 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Blizzard si přichystal dvě pěkné novinky pro všechny milovníky střílečky Overwatch. První zpráva: dnes vychází patch 1.9, který do hry konečně přidává novou postavu - čtyřnohou robotku Orisu, kterou už dříve v tomto článku pečlivě analyzoval redakční Overwatch expert Adam. Druhá zpráva: vývojáři by do hry někdy v budoucnu moc rádi přidali editor map, a poskytli kreativní vyžití hráčské komunitě. Ale na to si ještě počkáme.

Slovy ředitele hry Jeffa Kaplana: „Rozhodně zvažujeme, že editor map pro Overwatch někdy vydáme. Ale protože Overwatch vznikla na zbrusu novém enginu, nejde o lehký úkol, který bychom mohli zvládnout v blízké době. Je to součást našich dlouhodobých plánů, protože hluboce věříme v hráči vytvořený obsah, ale máme před sebou mnoho výzev. Bude to velice dlouhá cesta, než náš editor zpřístupníme veřejnosti.“

zdroj: tisková zpráva

Jak vidíte, Blizzard hledí i do budoucnosti. Zahleďme se tam s nimi, konkrétně na plánovaný patch 1.10, který se zabývá mimo jiné balancováním jednoho z nejoblíbenějších hrdinů celé hry - brazilského supporta Lúcia. Je totiž, chudák, příliš silný, a jeho léčivé a zrychlovací aury v budoucnu nebudou tak rozsáhlé. Pokud tak bude tým roztahaný po celé mapě, přijde o všechny sladké bonusy.

Na druhou stranu bude Lúcio ještě rychlejší než nyní. Může si tak vybrat mezi mobilitou a buffováním. Někteří hráči, kteří ho na PTR testují, dokonce tvrdí, že je stále přesílený, jen tentokrát trochu jiným způsobem. No, uvidíme, jaká verze nakonec přistane v kompetitivních zápasech. Nový patch pravděpodobně vyjde někdy v průběhu dubna.

Nejnovější články