SW: The Old Republic spouští test servery, fronty se snížily
zdroj: tisková zpráva

SW: The Old Republic spouští test servery, fronty se snížily

23. 12. 2011 12:54 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ze včerejška na dnešek se docela výrazně změnila situace s frontami na nejvytíženějších serverech Star Wars: The Old Republic.

Asi za to zčásti může fakt, že někteří hráči zapomněli vyplnit subscription, takže se začaly serverym, které tohle zajišťují, pod náporem „zasekávat“. Dá se však říci, že jsem osobně včera zažil nejdelší frontu ve špičce dvacet minut (den předtím to byly tři hodiny) a později jsem šel do hry bez čekání. Jak se zdá, navýšení populačního limitu bylo znatelné, i když se některé servery dostaly takřka na strop.


Na těchto serverech vývojáři opakovaně doporučují se už neregistrovat, pokud nemusíte a najít si méně zalidněný server. O jaké servery s vysokým zatížením jde? Americké - The Harbinger PvE, The Swiftsure PvP, The Fatman PvP. Evropské - Bloodworthy PvP, Frostclaw PvE, Legions of Lettow PvP, The Red Eclipse PvE, Tomb of Freedom Nadd PvP, Darth Revan’s Mask PvP, Darth Traya PvP, Jar’Kai Sword PvP.

Hodně zajímavou zprávou je ale spuštění Public Test Serveru, kam se mohou hráči dobrovolně přihlásit a zkoušet tam budoucí obsah a de facto se tak podílet na testování chystaných přídavků a změn. Je to tedy taková služba komunitě a seznámení se s tím, co by vás asi mohlo čekat v „plné“ hře. Návod, jak se do Public Testu dostat najdete zde.

Nejnovější články