Sacrifice of the Vaal přivede do Path of Exile šílenou královnu krásy
zdroj: tisková zpráva

Sacrifice of the Vaal přivede do Path of Exile šílenou královnu krásy

3. 3. 2014 11:05 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Diablovka s příjemným free to play posypem Path of Exile se celkem suverénně usadila na poli svého žánru a po několika menších updatech se může pochlubit velkým datadiskem s názvem Sacrifice of the Vaal. Jeho příběh se točí kolem královny Atziri, která snila o věčném mládí a kráse nejenom pro sebe, ale i pro svou civilizaci Vaal. Namísto toho museli poddaní královny (a ona sama také) zaplatit krvavou daň.

O dva tisíce let později se královna Atziri vrací na scénu, opět poháněna touhou po věčné kráse a mladí, kterou chce získat porobením Wraeclastu. Plány má veliké, ale zřejmě je opět nenaplní, protože grindující hrdiny není radno provokovat. Kromě dlouhé kampaně s mnoha bossy včetně Atziri přinese datadisk do Path of Exile další novinky a vylepšení.

Kupříkladu znesvěcené oblasti, kde se plně projeví invaze Vaalu, budou obtížností někde jinde a spíše vhodné pro skupinové mlácení. Vaal ale přinese i pozitivní věci, třeba Skill Gemy, které budou posílenou verzí mnoha dosavadních a při jejich aktivaci se projeví mnohé krvavé efekty.

S datadiskem přibudou do hry i nové znesvěcené předměty, dvojice Challenge Leagues nebo nové PvP módy. Celý seznam si můžete přečíst na oficiálních stránkách a níže se podívejte na povedený trailer, který všechny krásy Path of Exile. Sacrifice of Vaal spustí tvůrci z Grinding Gear Games už ve středu 5. března.

...

Nejnovější články