Rychlá plošinovka na sci-fi kolečkových bruslích Luna Sky vyšla na Steamu
zdroj: tisková zpráva

Rychlá plošinovka na sci-fi kolečkových bruslích Luna Sky vyšla na Steamu

2. 10. 2015 18:50 | Novinky | autor: Adam Homola |

Luna Sky je sci-fi, temná a má v hlavní roli slečnu. Jinak se ale novinka od studia Vovoid Media až nápadně podobá konceptu starého Sonica: ve 2D perspektivě se s postavičkou pohybujete rychle až velmi rychle po všelijak zakroucené trati. Nechybí různé skoky, loopy a rychlé bruslení. Luna sice přímo kolečkové brusle nemá, ale jejich sci-fi verze se chová na pohled hodně podobně.

V Luna Sky nepůjde jen o rychlost, ale také o přesnost. Jak něco netrefíte o centimetr je konec a ztrácíte rychlost. Vývojáři se bijí v hruď nejen kvůli rychlé hratelností, ale také silnému příběhu. Hlavní protagonistka prý na začátku hry nemá vůbec ponětí kde je, co tam dělá a jak tenhle podivný svět funguje.

zdroj: Archiv

Tady vstupujete do role vy, abyste jí pomohli objevit případné spojence, nepřátele a možná taky sebe samu. Hra by měla nabídnout pět unikátních světů, plnou podporu pro gamepady a Steam Cloud. Luna Sky je počínaje dneškem dostupná na Steamu, takže pokud máte chuť na jakousi moderní verzi Sonica, stačí kliknout sem.

Nejnovější články