Remaster Beyond: Two Souls vyjde na PlayStation 4 příští týden, Heavy Rain v březnu
zdroj: tisková zpráva

Remaster Beyond: Two Souls vyjde na PlayStation 4 příští týden, Heavy Rain v březnu

20. 11. 2015 11:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Než se dočkáme novinky Detroit, vyjdou na PlayStation 4 poslední dvě hry od studia Quantic Dream v remasterované podobě. První vyjde už 24. listopadu paranormální thriller Beyond: Two Souls, zatímco detektivní adventura Heavy Rain se čtyřmi hratelnými postavami se na PS4 objeví 1. března příštího roku.

Beyond: Two Souls bude k mání za 30 dolarů a nabídne především lepší grafiku: 1080p včetně motion bluru, depth of field, bloomu a dalších efektů. Zlepší se také nasvícení i stíny jednotlivých scén a v určitých chvílích na vás hra promluví skrze reproduktor v DualShocku.

Na konci každé scény přibudou zvýrazněná rozhodnutí včetně možnosti porovnání vašich voleb s rozhodnutími ostatních hráčů, podobně jako to vídáme ve hrách od Telltale. Fanoušci si v době vydání hry psali o možnost hrát jednotlivé kapitoly Beyond v chronologickém pořadí a právě to půjde v remasteru hned od začátku.

zdroj: Archiv

Remaster hry bude navíc obsahovat DLC Enhanced Experiments a zvýší se obtížnost některých soubojových pasáží. Tvůrci prý ale na druhou stranu ovládání akčních scén upravili, takže by zážitek neměl být tak kostrbatý jako v originálu.

CEO Quantic Dream Guillaume de Fondaumière ještě na PlayStation Blogu prozradil, že pokud si koupíte digitální verzi Beyond: Two Souls, dostanete automaticky slevu na vylepšenou verzi Heavy Rain, která na PS Store vyjde v březnu příštího roku.

Na remaster Beyond se můžete vrhnout už příští úterý, i když o nejlepší hru studia bohužel nejde. Lukáš hru hodnotil pětkou s konstatováním, že "jako souvislé vyprávění je Beyond neskutečně přeplácaná ptákovina, jejíž stupiditu horko těžko vyvažují místy vysoké produkční hodnoty". Třeba některé z úprav v remasteru dojem mírně napraví.

Nejnovější články