Red Orchestra 2 dnes dostává další příděl map
zdroj: tisková zpráva

Red Orchestra 2 dnes dostává další příděl map

31. 7. 2013 14:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Sympatická, spartánská, neodpouštějící a přesto návyková multiplayerová střílečka Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad si stále drží svůj status a fanoušci ji zahrnují přízní i dostatkem vlastních map. Nyní vychází zcela zdarma nový balíček map, který vychází ze soutěže Counterattack Mapping Contest.

První výsledky soutěže už hráči okusili a nyní vychází trojice dalších map, které z ní vzešly vzešly. První z nich je Bridges of Druzhina od Kierana Tobina. Je asymetrická a Rudá armáda v ní s pomocí jednoho tanku ztéká poničené město a jeho poslední most. Druhou mapou je Cold Steel od Johana van Pelta. Hraje v ní prim komplex starých vybombardovaných továren, který nabídne dost prostoru pro boj na dálku i přestřelky ve stísněném prostoru.

Třetí do party je mapa Gumrak Station Maika Doktera. Jde o předělávku mapy z původní Red Orchestry, kde Němci útočí na vesničku a přilehlým nádražím. Jak jste si všimli, jde o mapy pro východní frontu. Co se týče Rising Storm, pro něj soutěž teprve běží a její stránky najdete zde. Pokud by vás náhodou video k map packu zlákalo, vězte, že dnes a zítra běží na Steamu slevová akce na Red Orchestra 2 i Rising Storm.

...

Nejnovější články