Přichází ultimátní DLC pro Arma II – Armáda České republiky!
zdroj: tisková zpráva

Přichází ultimátní DLC pro Arma II – Armáda České republiky!

4. 6. 2012 16:36 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Bohemia Interactive se asi rozhodla udělat radost všem místním fanouškům a právě oznámila DLC k Arma II, které má všeříkající název - Army of the Czech Republic.

Ano, budete si moci zabojovat s moderní armádou České republiky. Marek Španěl přímo říká: „Jsme šťastní, že můžeme přinést toto DLC, které se zaměřuje na naši domácí armádu, Armádu České republiky. Chceme tuto možnost využít jako vzdání pocty všem statečným českým vojákům, kteří riskují svůj život v konfliktech po celém světě“.


DLC by mělo vyjít v třetím kvartálu tohoto roku a už můžete předobjednávat, cena je 199 Kč. A co všechno v rámci DLC najdete? Patnáct nových misí a scénářů, v nichž se AČR snaží vypořádat s paramilitantními jednotkami plukovníka Mijoviče. Navíc v Takistánu se AČR snaží bránit projekty na rekonstrukci země. V rámci těchto misí a scénářů se představí dva nové terény, Bystrica a Bukovina.

Co se týče výzbroje a výstroje, objeví se třeba L-159 Alka, Pandur II, mobilní vozidlo pěchoty Dingo. Ze zbraní samozřejmě nebudou chybět výrobky České Zbrojovky - CZ 805 BREN, CZ Škorpion EVO III a nebo CZ 75 PHANTOM. Ještě si prohlédněte obrázky a řekněte, že tohle je prostě velmi sympatické DLC, které do Army II vsadí další kus osobitosti.

Nejnovější články