Paradox oznamuje severské RPG Runemaster a strategii Hearts of Iron IV
zdroj: tisková zpráva

Paradox oznamuje severské RPG Runemaster a strategii Hearts of Iron IV

23. 1. 2014 17:17 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Proč by se hry oznamovaly postupně, když je jde nadhazovat po dvou? To si asi řekli v Paradoxu a představili hned duo her. Tou první je už čtvrtý díl vynikající strategie Hearts of Iron. O mnoho více než oficiální stránky a teaser, kde řeční u dobových záběrů sir Winston Churchill svůj legendární proslov, se toho ale zatím o hře nedozvíme. Ale tak všichni asi tušíme, co od Hearts of Iron čekat IV...

Druhou novou hrou od Paradoxu je severské RPG Runemaster. Kromě zpracování severské mytologie se hra chlubí i vlastním fantasy světem, který bude procedurálně generovaný, stejně jako úkoly. Každé dobrodružství by tak mělo být pro daného reka unikátní.

...

Taktický přístup k boji sice neříká, jestli bude takový nebo v reálném čase, ale už ono slovíčko „taktický“ vzbuzuje naděje na nějaké to lámání hlavy s bojovou strategií. Celkem v Runemaster najdete šest odlišných světů a i Runemaster má své oficiální stránky. Doufejme, že se brzy o obou hrách dozvíme víc detailů, prozatím se spokojme s faktem, že se hry se chystají. A samozřejmě se všude možně okolo válí trailery na obě nové hry.

...

Nejnovější články