Nový datadisk pro Might and Magic: Heroes VI vyjde v únoru
zdroj: tisková zpráva

Nový datadisk pro Might and Magic: Heroes VI vyjde v únoru

7. 12. 2012 19:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Ubisoft dnes oznámil, že datadisk pro šestý díl oblíbené série tahových strategií Might and Magic: Heroes, s názvem Shades of Darkness, vyjde 28. února 2013. Datadisk to bude samostatný, takže k němu nebudete nutně potřebovat Might and Magic: Heroes VI. Hlavním hrdinou Shades of Darkness bude Raelag, starý známý z pátého dílu. Přibude nová frakce Dungeon a dvě zbrusu nové kampaně, které mají poodkrýt další části historie světa Might and Magic.

Tím ale Ubisoft nekončí. Ve stejné tiskové zprávě oznámil také kompletní edici, ve které budete mít všechno potřebné: původní vylepšenou hru, všechny bonusové mapy a předměty, všechny adventure packy, soundtrack ke hře a také nový datadisk Shades of Darkness. Might & Magic Heroes VI Complete Edition vyjdeve stejný den jako datadisk Shades of Darkness - 28. února. Takže pro fandy série, kterým šestka z nějakého důvodu utekla, ideální příležitost jak to všchno dohnat najednou.

Ubisoft se také chlubí novým portálem, který je plně lokalizován do několika jazyků (do češtiny samozřejmě ne) a který má “poprvé obsahovat všechny detaily o mytologii, postavách a historii celého univerza Might and Magic online". Stejně tak by tam měly být nové artworky, časové osa a další vychytávky pro skalní fanoušky. Kteří to už mají stejně všechno najeté z fanstránek, ale kdo se chcete ponořit do oficiálních vod, tak tady: www.mightandmagic.com.

Nejnovější články