Nová expanze Crusader Kings II vás zavede do středověké Indie
zdroj: tisková zpráva

Nová expanze Crusader Kings II vás zavede do středověké Indie

28. 1. 2014 16:08 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Připravte čakramy, naverbuje rádžputy, osedlejte slony, zapomeňte na Gándhího. Paradox nezahálí a předhazuje jednu expanzi pro své strategie za druhou. Nejnovější rozšíření pro vynikající středověkou strategii Crusader Kings II se jmenuje Rajas of India a už je asi jasné, že vás zavede právě do Indie. Můžeme tedy očekávat všechny lokální speciality včetně trojice náboženství – hinduismus, budhismus a džainismus.

Bude jen na vás, jak se rozhodnete celý subkontinent obsadit (nebo se tak nerozhodnete). V Rajas of India vás čeká válečnická kasta kšátrijů, filosofující a umírnění džainijové a obecně vše, co byste od historické Indie mohli čekat. Samozřejmě z toho vyplývá i spousta nových událostí v životě vašeho vládce a dojde i na slavnou bohyní Kálí.

Mapa hry bude díky Rajas of India rozšířena o Hindustán, stovky provincií na východě a v Rudém moři se otevřou nové přístavy, které umožní další námořní komunikaci všeho druhu. Crusader Kings II: Rajas of India vyjde někdy na jaře skrze digitální distribuci.

...

Nejnovější články