Multiplayer Mass Effect 3 spouští N7 Silencer
zdroj: tisková zpráva

Multiplayer Mass Effect 3 spouští N7 Silencer

10. 5. 2012 10:16 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jednu věc je třeba uznat.

Z multiplayeru Mass Effect 3 se vyklubala zatraceně návyková záležitost, o kterou je navíc pěkně pečováno. Dokazuje to další operace N7, která se jmenuje Silencer a zaměřuje se, jak název naznačuje, na uřvané Banshee, což je asi nejnepříjemnější protivník v multiplayeru. Úkolem spojených hráčských sil je zlikvidovat tentokrát za víkend celé tři miliony těchto odolných a smrtících potvor.


Pokud se to povede, každý zúčastněný dostane Victory pack, a když ještě splní úkol pro tým, tedy přežít do plné extrakce na gold obtížnost, dostane ještě Commendation pack. Operace Silencer začne v pátek a skončí v pondělí. Co se týká úkolu přežít na gold, není to nic jednoduchého. Aby to potvrdili, vydali lidé z BioWare pěknou statistiku, kterou najdete uvnitř článku.

Jak je vidno, hráči protočili už 1,38 bilionu kreditů, odehráli skoro 23 milionů zápasů a odpálili 78 milionů raket Cobra. To, že je farmaření na Firebase White oblíbené, dokazuje i statistika: v případě, že hráči zvolili konkrétní mapu, 36 % šlo hned na FBW. A ano, jsou tu jedinci, kteří už stihli odehrát přes pět tisíc misí.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
Je vidět, že se multiplayer Mass Effect 3 má k světu bez ohledu na to, zda do nutných packů investujete vydělané kredity nebo MS body. Navíc by se brzy měla objevit nová rasa, vorchové, kteří by zase mohli nabídnout nový styl hry, asi jako když byli představeni batariané. Zatím není jasné, zda přijdou jako update v rámci Silenceru, nebo v rámci dalšího free DLC.

Nejnovější články