Mass Effect 3 pořádá o víkendu další N7 operaci
zdroj: tisková zpráva

Mass Effect 3 pořádá o víkendu další N7 operaci

29. 3. 2012 12:29 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud nevidíte (narozdíl ode mne) multiplayer v Mass Effect 3 jako spíše nadbytečnou (byť ve své podstatě zábavnou) nadstavbu a rádi v něm pobýváte a kosíte protivníky, zatímco vylepšujete povolání a odemykáte nové bonusy, asi vás bude zajímat Operace: Raptor, což je název pro víkendovou akci v této hře.


Jedná se o další N7 akci, která má v rámci multiplayeru reflektovat boj galaxie proti Reaperům.

Cílem operace Raptor je povýšení 150 tisíc postav v celém globálu, což odráží snahu naverbovat a vycvičit nováčky pomocí už zocelených veteránů. Pokud bude cíl splněn, tak ti, kteří se zúčastnili dostanou Victory Pack. Je tu ale i cíl pro vás osobně.

Pokud se vám podaří povýšit dvě postavy, dostanete Commendation Pack. Celá operace začíná v pátek a končí v pondělí, takže teoreticky máte na povýšení obou postav dost času. Operace bude spuštěna zatím jen na PC a X360, s PS3, potažmo Sony jsou zatím blíže nespecifikované problémy s provedením akcí, nicméně během týdne by mělo být jasněji, zda se PlayStation přidá.

Abyste se operace Raptor mohli zúčastnit, musíte mít „Upload Gameplay Feedback“ nastavený na On. Co se týče multiplayeru v Mass Effect 3, ačkoliv osobně k němu mám spíše rezervovaný vztah, mnoho hráčů svou koncepcí oslovil a je pravda, že nejde o nějakou nepovedenou součást hry. Pokud vás celý systém chytne, můžete v něm strávit spousty hodin a dobře se bavit. Navíc systém těchto N7 operací je sympatický. Multiplayerové tituly z podobných akcí jen těží a pokud ještě hrajete kampaň, vlastně si posilujete připravenost galaxie, což je "win-win" situace.

Nejnovější články