HD verze Pathologic napraví chyby originálu díky upravené grafice a novému dabingu i scénáři
zdroj: tisková zpráva

HD verze Pathologic napraví chyby originálu díky upravené grafice a novému dabingu i scénáři

7. 10. 2015 18:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Ještě než se na vašich discích usídlí remake Pathologic zaplacený na Kickstarteru, můžete si znovu připomenout kultovní originál. Vývojáři ze studia Ice-Pick Lodge oznámili HD verzi původní hry s názvem Pathologic Classic HD, která vyjde během letošního podzimu, jak značí stránka na Steamu.

Původní hra vyšla před deseti lety a přes technické problémy si získala srdce nejednoho hráče. Už samotný úvod příběhu není zrovna standardní: přijíždíte do vzdáleného městečka zrovna ve chvíli, kdy se začne šířit smrtící nemoc, kterou jde poznat podle fyzických příznaků, ale její původ je zahalen tajemstvím.

Nemoc je vysoce nakažlivá a zničí tělo i duši. Místní autority vyslali na boj s epidemií tři agenty - doktory. Vy se ujmete role jednoho z nich a v jeho kůži objevujete město, jeho zvláštní tradice a komplexní vztahy mezi obyvateli. Na pokoření viru Sand Plague máte dvanáct dnů. Nemůžete střílet, smlouvat nebo obchodovat. Jistota je jen jedna: všechny zachránit nemůžete.

zdroj: Archiv

Pathologic Classic HD je klasickým HD remasterem ve smyslu vylepšené grafiky a vizuálních efektů, ale navrch opravuje také jeden obrovský neduh původní hry: texty. Anglická verze byla tehdy špatně přeložená, takže nová verze nabídne kompletně předělaný anglický scénář a dialogy, včetně nově nahraného dabingu.

Jinými slovy se bude dát hra normálně hrát. Pathologic Classic HD vyjde v průběhu letošního podzimu na Steamu, GOG i Humble Store.

Nejnovější články