Gamersgate otevírá pevnost plnou indie her za pár šupů
zdroj: tisková zpráva

Gamersgate otevírá pevnost plnou indie her za pár šupů

11. 9. 2012 13:42 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Gamersgate je další z digitálních distribucí, která se rozhodla nalákat nové uživatele a kupující na slepenec několika nezávislých her za pár šupů. Hezké však na akci zvané The IndieFort Championship je, že nemusíte kupovat přednastavený balíček nebo balíčky, ale můžete si vybrat tři, šest nebo devět her za předem stanovené ceny od dvou a půl do šesti a půl liber.

zdroj: Archiv

Vybírat zvolený počet titulů přitom můžete z nabídky 24 nezávislých her, od tak nezávislých, že jsem o nich nikdy neslyšel, až po méně závislé, protože jsem je hrál – a rád. Rozhodně je třeba doporučit parádní titul Tiny & Big, který by u nás dosáhl na vyšší hodnocení, kdyby nebyl tak proklatě krátký. Koho to ale trápí, když lze hru sehnat v této Gamersgate akci za babku?

Za hřích, nejenom kvůli tomu, že ušetříte opravdu hodně, stojí určitě i strategický RPG hybrid Telepath RPG a jestli si do pomyslného košíčku nehodíte AirBuccaneers HD, tak jste pořádní plantážníci. Další výběr nechám přímo na vás, abyste neřekli, že se vás snažím ovlivnit.

Pokud jednotlivé tituly neznáte a záznamy na Gamersgate vám moc nepomohou, zkuste něco vykoukat z někde okolo se povalujícího videa, které všech 24 her alespoň letmo zobrazuje v běhu. Celá akce poběží ještě 20 dní, přičemž 21. září budou dle hlasování uživatelů Gamersgate vybrány tři nejlepší hry z nabídky, které budou následně v balíčku prodávány za tři libry. To jde. Takže možná mnou doporučené hry zatím nekupujte a počkejte, až budou levnější, protože se mezi TOP 3 určitě dostanou. A nezapomeňte do diskuse napsat, co jste nakonec nakoupili, jestli tedy budete něco nakupovat...

Nejnovější články