Fallout Anthology zabalí hlavní hry v sérii do krabice ve tvaru mini atomovky
zdroj: tisková zpráva

Fallout Anthology zabalí hlavní hry v sérii do krabice ve tvaru mini atomovky

24. 7. 2015 12:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Bethesda na právě probíhajícím QuakeConu oznámila Fallout Anthology: kompilaci většiny her v sérii Fallout, zabalených do stylové mini atomovky. A je v ní, mimochodem, připravené i místo pro nadcházející Fallout 4. Fallout Anthology vyjde 2. října (zhruba měsíc před vydáním čtyřky) tohoto roku a bude stát 50 euro.

Fallout Anthology není kompletní edice všech Fallout her, ale obsahuje ty nejdůležitější, které jsou hratelné i na současném hardwaru. Ze starých dob je to Fallout, Fallout 2 a Fallout Tactics. Pak přešla značka k Bethesdě a od té doby se na trhu objevily dvě hry: Fallout 3 a Fallout: New Vegas. Trojku tady bude zastupovat její Game of the Year edice, ve které jsou obsaženy DLC The Pitt, Operation: Anchorage, Broken Steel, Point Lookout a Mothership Zeta.

Fallout: New Vegas bude v kompilaci zastupovat Ultimate Edition, která obsahuje základní hru plus DLC Dead Money, Hones Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Gun Runner's Arsenal a Courier's Stash.

V kompilaci chybí například Fallout: Brotherhood of Steel, ale vzhledem k tomu, že tohle akční RPG vyšlo pouze na konzolích Xbox a PS2, je to logické. Navíc nešlo o kvalitativní výkvět série.

Kompilace každopádně není lákavá kvůli obsahu, který stejně většina fanoušků dávno vlastní, ale spíše kvůli balení ve tvaru bomby. Hry si sice můžete koupit na Steamu (na GOGu bohužel pořád ne), ale mít na poličce hezkou bombu? Fanoušci asi neodolají.

Nejnovější články