Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě
zdroj: tisková zpráva

Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě

10. 7. 2013 15:03 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tak je to tady, po dvou letech betatestování fantasy MOBA Dota 2 dostala do plné verze. Tedy, ne, že by jí ta beta vadila, i tak se dokázala dostat na pozici nejhranější hry na Steamu. Nicméně, nyní už se nebude mít Valve nač vymlouvat, protože jde na trh s kůží plné hry (která je vlastně na trhu zadarmo).

Ovšem pokud se chcete vrhnout do hraní plné verze, musíte zbrzdit, protože tohle není zase tak tradiční oznámení plné hry. Protože se Valve chce vyhnout přetížení serverů a vytvoření tisícovek hráčů, které budou se směsí vzteku a zoufalství zírat na nějakou chybovou hlášku, noví hráči budou přidáváni ve vlnách.

Oficiální stránky to říkají jasně: „Pokud chcete Dota zkusit a nebo máte kamaráda, kterého chcete do komunity přivést, klikněte na přihlášení a dostanete se do fronty. Uvidíte, jak daleko v dané frontě jste a kdy na vás přijde řada, což vám i oznámíme emailem“. Valve momentálně navyšuje kapacity serverů po celém světě, aby byl uspokojen komunity, která v Dota 2 chce být a ještě není. Jak rychle půjde tohle uspokojení všech, toť otázka, ale asi každého tvůrce potěší, když je poptávka tak velká, že si musí zákazníky dávkovat.

Nejnovější články