Devadesátkoví jezdci a tratě pro F1 2013 už jsou dostupné všem
zdroj: tisková zpráva

Devadesátkoví jezdci a tratě pro F1 2013 už jsou dostupné všem

21. 10. 2013 18:57 | Novinky | autor: Petr Poláček |

V souladu s obvyklou strategií „narveme do předobjednávek a speciálních edicí jakože exkluzivní obsah, který krátce po vydání stejně nabídneme ke koupi i všem ostatním“ si majitelé standardní verze F1 2013 mohou na XBLA, PSN a Steamu dokoupit do hry dva balíčky, které přidávají staronové jezdce i s jejich monoposty a dvojici klasických tratí.

Když vysolíte 8 Euro za balíček s jezdci z devadesátek minulého století a dalších 8 Euro za dvojici tratí, na kterých se už seriál F1 nejezdí, získáte možnost projet se po okruzích v Imole (GP San Marino) či Estorilu (GP Portugalska) v kůžích Míši Schumachera, Alaina Prosta, Eddie Irvina, Nigela Mansella nebo Davida Coultharda - například. Samozřejmě vás hra usadí i do patřičně starých vozítek, jinak by pocit autenticity nebyl dokonalý. Kompletní výpis obsahu obou DLCček najdete v článku společně s dvojicí videí, která obsah obou balíčků představují v audiovizuální formě.

F1 Classics: 1990s balíček obsahuje:

1992 Ferrari F92 A - Jean Alesi a Ivan Capelli
1992 Williams FW14B - Nigel Mansell a David Coulthard
1996 Ferrari F310 - Michael Schumacher a Gerhard Berger
1996 Williams FW18 - Damon Hill a Jacques Villeneuve'
1999 Ferrari F399 - Eddie Irvine a Jody Scheckter
1999 Williams FW21 - Ralf Schumacher a Alain Prost

...

F1 Classics Tracks balíček obsahuje:

Imola– bývalá Grand Prix San Marina
Estoril – bývalá Grand Prix Portugalska

...

Tisková zpráva rovněž upozorňuje, že na RaceNet to žije aktivitou hráčů i vývojářů. Když se zapojíte do online komunity kolem her od Codemasters, tak se můžete v rámci F1 2013 už zítra zapojit do speciální časovky na okruhu v Bahrajnu v monopostu stáje Torro Rosso. Závodit se bude o nejlepší čas do globálního žebříčku, ale odměny v podobě 1000 zkušenostních bodů získá každý, kdo se do eventu zapojit. Použít je pak můžete k odemknutí nových helem a dalších in-game kravinek. Klidně se ale můžete na tuhle oficiální událost vykašlat a věnovat se scénářům a úkolům, které v rámci RaceNet zakládají ostatní hráči. Pokud RaceNet neznáte, což byste ale měli, pokud F1 2013 hrajete, zamiřte za tento odkaz, kde se dozvíte vše potřené.

Nejnovější články