Datadisk pro Age of Wonders III nabídne novou kampaň a další tunu novinek
zdroj: tisková zpráva

Datadisk pro Age of Wonders III nabídne novou kampaň a další tunu novinek

21. 8. 2014 19:15 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Aby bylo rovnováze vesmíru učiněno zadost, krom fanoušků sci-fi (viz představení strategie Ancient Space) se dnes vývojáři jali potěšit i příznivce fantasy strategií - oznámením datadisku Golden Realms pro výbornou strategii Age of Wonders III. Expanze přinese nové scénáře, nový příběh i nové herní prvky. Vše podstatné odhalí sáhodlouhé sedmnáctiminutové video. 

Předně bude v Golden Realms možné hrát příběhovou kampaň za půlčíky prchající po událostech původní Age of Wonders III. Těšit se máme na nové, exotické lokace, ale i záplavu jednotek a předmětů. V řeči čísel přibude přes 20 nových jednotek, 50 artefaktů, nové specializace hrdinů, dvojice stand-alone scénářů a další prvky.

Z novinek v oblasti upravené hratelnosti vývojáři nabízejí speciální městské upgrady a questy spojené s odměňováním za budování impéria, to celé pro unikátnější upravitelnost hraní.

Datadisk prý vznikal na základě ohlasů komunity, s čímž souvisí i lepší umělá inteligence nebo propojení se Steamem. Práce na Golden Realms je navíc skoro hotová, do vydání datadisku 18. září ostatně zbývá méně než měsíc. Tvůrci z Triumph Studios si proto mohli dovolit nás počastovat i dlouhým videem z hraní. Užijte si to:

Nejnovější články