Datadisk Galactic Civilizations III: Mercenaries nabídne žoldáky, dvě nové rasy a spoustu vylepšení základní hry
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Galactic Civilizations III: Mercenaries nabídne žoldáky, dvě nové rasy a spoustu vylepšení základní hry

28. 1. 2016 15:40 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

První rozšíření pro Galactic Civilizations III nese jméno Mercenaries a tím říká i to nejpodstatnější. Lidstvo i jeho úhlavní nepřítel Drenginské impérium se rozhodly, že přišel čas ukončit vleklou válku a proto se obě strany obrátily na žoldnéře, s jejichž pomocí se pokusí soupeře zadupat do hvězdného prachu. Přídavek přinese novou kampaň, dvě nové frakce a 70 lodí. Úprav se dočká také grafická stránky hry a hudební doprovod. Hlavní novinkou ovšem budou již zmínění žoldáci.

Námezdné jednotky budou moci hráči najímat na intergalaktických bazarech. Žoldnéřské jednotky budou unikátní a to jak schopnostmi, tak i cenou a bazarem, na němž je najdete. Ve chvíli, kdy danou jednotku najme jedna civilizace, už si logicky tuto kumpanii nemůže najmout jiná. Občas se tak mohou civilizace předhánět v tom, která dříve zajistí služby daného žoldnéře. Někteří jsou dobří pro boj, jiní zase poskytnou bonusy k výzkumu. Navíc je jich v galaxii omezené množství, takže se z žoldáků stává cenný strategický zdroj a výrazný herní prvek.

Dvěma novými frakcemi jsou Arceáni, prastará civilizace válečníků, pro něž je nejpřednější čest, a návrat z druhého dílu hlásí vodní Toriáni. Ti se nachází pod otrokářským jhem Drenginů a poutí Toreánů za svobodou se bude věnovat nová kampaň. Obě civilizace mají samozřejmě vlastní schopnosti, technologické stromy a traity.

Podívat se můžete na trailer a v kalendářích si pak poznačte 18. únor, kdy Mercenaries vychází. Cena je stanovena na 20 dolarů a vydání rovněž doprovodí nová aktualizace. Ta do hry přidá například detailnější výsledky bitev a nový spouštěcí program hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články