CoD: Ghosts nabídne na současných konzolích multiplayer jen pro 12 hráčů
zdroj: tisková zpráva

CoD: Ghosts nabídne na současných konzolích multiplayer jen pro 12 hráčů

31. 10. 2013 12:50 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Zatímco předešlé díly Call of Duty na konzolích podporovaly zápasy 9 vs. 9 hráčů, nejnovější díl Ghosts na stávající generaci nabídne možnost hrát zápasy pro 6 vs. 6 hráčů. Tvrdí to alespoň nepotvrzená zpráva, která rovněž zmiňuje, že singleplayer na konzolích zabere 3GB místa, instalace však není povinná. A to není jediná zpráva, která se v posledních hodinách vyrojila kolem Call of Duty: Ghosts

Ty další jsou však už malinko sympatičtějšího a navíc i oficiálnějšího charakteru. Zaprvé je tu něco málo o grafice na next-gen konzolích. Ghosts na Xbox One poběží v rozlišení 1080p upscalovaném z nativního 720p, na PS4 však hra pojede v 1080p nativně.

Mašina od Sony svého konkurenta z Microsoftu přečůrala i v dalším bodu: majitele PS3 nejspíše potěší skutečnost, že držitelé předobjednané verze Ghosts si hru budou moct stáhnout už 3. listopadu (konkrétně od 18:00 EDT, od pondělní půlnoci u nás v ČR), čili dva dny před oficiálním vydáním. Sice ji další dva dny nebudou moct hrát, s úderem půlnoci pacifického času 5. listopadu však budou moci nadšeně naběhnout rovnou do první linie bojů. A tak to má u hráčů Call of Duty být :)

Nejnovější články