Čekání na BioShock Infinite zpříjemní puzzle minihra
zdroj: tisková zpráva

Čekání na BioShock Infinite zpříjemní puzzle minihra

22. 10. 2012 11:27 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Update - Tak a je ve všem jasno. Flashovou minihru BioShock Infinite: Industrial Revolution od Lazy 8 Studios (Cogs) si zahrajete po předobjednání hry u obchodníka stanoveného na homepage, jinak platí informace zveřejněné v původním textu. Snad tedy až na to, že puzzlů není padesát ale šedesát. První tři obrázky z puzzle hry najdete po rozkliku.

Původní zpráva - Vydavatelské firmy nemají rády bazarové prodeje a milují předobjednávky. Tomu prvnímu se snaží všemožně (a pro nás dost otravně) zabránit DLCčky a online passy, to druhé maximálně podporují, většinou specifickým obsahem, který za předobjednávku dostanete zdarma. Ani jednomu se zřejmě nevyhne ani BioShock Infinite, který se vrátil ze země mrtvých o víkendu s trailerem, na němž třeba já oceňuju hlavně výběr hudebního podkresu.

Jestli bude online pass (a DLC) i pro BioShock Infinite, to ale zatím ještě nevíme, zato předobjednávková akce už vystrkuje růžky. Podle informací z NeoGafu budou hráči, co si hru předobjednají (těžko říci, jestli to bude vázáno na specifického prodejce), odměněni puzzle hrou s názvem BioShock Infinite: Industrial Revolution. Čeká v ní na vás 50 60 hádanek tematicky napojených na nový BioShock, které budete řešit v roli pracovníka továrny na palubě městolodi Columbia. Každá hádanka bude obtížnější, než ta předchozí a výsledkem vaší snahy by pak mělo být vyjádření podpory jedné ze znesvářených stran, čili Vox Populi nebo Founders. Navíc hraním minihry získáte odměny, které pak uplatníte při hraní BioShock Infinite.

Vzhledem k tomu, že na NeoGafu mají tyto informace podobu vyblejsknutého letáku, tak je oficiální oznámení celé předobjednávkové akce, a tím pádem i flashové minihry samotné, za rohem. A jestli ne tak, si hned teď koupím speciální edici BioShock Infinite se soškou Songbirda, kterou pak sežeru na posezení v podcastu. Takže ještě chvilenku vydržme a modleme se, aby celá tahle předobjednávková šaráda nebyla jako obvykle vázaná na jednoho prodejce a ještě lépe jenom amerického… A propos, ten včerejší trailer už jste viděli? A o speciálních edicích hry už jste četli? No tak!

Nejnovější články