Broken Sword: The Serpent’s Curse vyjde ve dvou epizodách
zdroj: tisková zpráva

Broken Sword: The Serpent’s Curse vyjde ve dvou epizodách

5. 11. 2013 10:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi fanoušky, kteří na Kickstarteru zaplatili vznik adventury Broken Sword: The Serpent’s Curse, asi už to víte. Hra nakonec vyjde ve dvou samostatných epizodách, které bude dělit měsíc. Každá by ovšem měla obsahově odpovídat plné hře, takže nás nečeká porcování jedné hry napůl.

Důvod rozdělení vysvětluje Charles Cecil ze studia Revolution. „Úspěch našeho Kickstarteru nám dovolil, abychom byli opravdu ambiciózní. Každá epizoda má nyní rozsah samostatné hry. Vydáme tedy dvě dobrodružství v krátké době po sobě. Reakce na hru zatím byly velmi pozitivní, někdo dokonce říkal, že je to nejlepší Broken Sword.“

Broken Sword: The Serpent’s Curse na Kickstarteru opravdu zabodoval, tvůrci na hru vybrali loni v září 850 tisíc dolarů. Revolution dokázali získat do týmu klíčové postavy vývoje předchozích her série a angažovali i výtvarníky od Disneyho. Hra vyjde na PC, iOS, Android a PlayStation Vita. Vydání první epizody je naplánováno na 4. prosince na PC a později ten samý měsíc na Vitu. Druhá epizoda pak vyjde v lednu příštího roku. Verze pro mobilní platformy by měly vyjít brzy po PC verzích. Co se týče ceny, každá epizoda zvlášť vyjde na deset liber, patnáct liber dáte za obě dohromady.

Nejnovější články