Bethesda připravila sběratelskou kolekci The Elder Scrolls
zdroj: tisková zpráva

Bethesda připravila sběratelskou kolekci The Elder Scrolls

2. 8. 2013 18:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Série The Elder Scrolls je tu s námi už pěknou řádku let. První díl, Arena, vyšel už v roce 1994 a od té doby nás Bethesda vždycky jednou za čas potěšila obrovským RPG světem, který neměl ve hrách obdoby. Nyní, nějakou dobu po vydání posledního přídavku do Skyrimu a před vydáním nového The Elder Scrolls Online, se ale v Bethesdě rozhodli, že potěší sběratele. Vůbec poprvé si budete moct koupit kolekci všech “hlavních” The Elder Scrolls her v pěkné krabičce.

V The Elder Scrolls Anthology nebudou jen samotné hry, ale samozřejmě i příslušné datadisky. A jako hezký bonus navrch přihodila Bethesda i mapy Tamrielu, Iliac Bay, Morrowindu, Cyrodiilu a Skyrimu. Vzhledem ke svému stáří se budou jak Arena, tak Daggerfall spouštět pomocí DOSovského emulátoru. Půjde totiž o původní verze, žádné remaky nebo jakkoliv upravené hry.

K Morrowindu bude přítomen TribunalBloodmoon, ale též The Elder Scrolls Construction Set. Oblivion bude mít přídavky Knights of the Nine a Shivering Isles, zatímco Skyrim nabídne všechna tři DLC: Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn. Z hlavních her je to komplet všechno a nic by chybět nemělo. RPG pozitivní fanoušci, sběratelé, milovníci krabiček a různí Mickové by už měli pomalu předobjednávat.

Drtivé většině lidí tahle kolekce bude pochopitelně stačit, ale echt sběratelům tady něco bude chybět - správně, RPGčko An Elder Scrolls Legend: Battlespire a akční adventura The Elder Scrolls Adventures: Redguard. O mobilní minisérii The Elder Scrolls Travels nemluvě. The Elder Scrolls Anthology bude dostupná i v Evropě, konkrétně 13. září, a to za "krásných" 59,99 euro.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články