Age of Conan můžete "hrát" ode dneška zadarmo
zdroj: tisková zpráva

Age of Conan můžete "hrát" ode dneška zadarmo

1. 7. 2011 10:13 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Nedávno oznámená free to play verze akční onlineovky Age of Conan je ode dneška v provozu, jen se nelekněte menší úpravy názvu z AoC: Unrated na AoC: Unchained. AoC si tedy můžete vyzkoušet zdarma, pokud ale nechcete zkoušet nýbrž hrát, tak se placené variantě stejně nevyhnete. F2P verze nabízí přístup do všech tří herních zón (Aquilonia, Cimmeria, Stygia), dva charakterové sloty z osmi, přístup jen do poloviny dungeonů a jenom do dvou z celkových šesti raidů. V rámci free verze jsou také na výběr jen čtyři z dvanácti povolání (Barbarian, Demonologist, Guardian, Priest of Mitra) a zcela zamezen vám bez placení bude přístup do oblastí, kde probíhá obléhání  - za časově omezený přístup si však můžete zaplatit.

zdroj: Archiv

Z datadisku Rise of Godslayer si pak ve free verzi nevyzkoušíte prakticky nic až na přístupovou část do Khitaie pro hráče na úrovních 20 – 40. Společně s launchem F2P verze se ve hře objeví i nový in-game shop pro nakupování maličkostí i důležitých věcí, hned ze startu si zde můžete vyzvednout třeba nového peta v podobě polonahé svůdkyně, která se za vámi bude vláčet místo obvyklých zvířátek. Podrobnosti o tom, co nabízí F2P a placená verze najdete v oficiálním FAQu, jednodušší však bude hru prostě vyzkoušet, opravdu je trošku jiná než ostatní onlineovky a vůbec není špatná.

Na homepage hry jsou také odkazy na informace o novém obsahu, který je společně s launchem Unchained k dispozici, potažmo se připravuje k vydání v následujících měsících. Platící hráči se tak mohou těšit na nové sólo instance Forgotten City a The Breach, které se obtížností přizpůsobí vašemu levelu. Na obzoru je také dungeon House of Crom, na film napojené rozšíření The Savage Coas of Turan, nové raidy a další materiál.

Nejnovější články