Adventura Unforseen Incidents vás chce zavést zpátky do zlaté éry žánru
zdroj: tisková zpráva

Adventura Unforseen Incidents vás chce zavést zpátky do zlaté éry žánru

29. 6. 2016 17:38 | Novinky | autor: Adam Homola |

Unforseen Incidents patří k adventurám, které vás zaujmou na první pohled. Může za to specifický vizuální styl ručně kreslené 2D grafiky, který odkazuje na klasiky let devadesátých, ale zároveň v něm poznáte aktuální rok výroby. Vývojáři se svou láskou ke starým point and click adventurám nijak netají a tak ani nechtějí dělat nic jiného, než klasickou adventuru se vším, co k tomu patří.

Příběhově začíná hra ve chvíli, kdy hlavní hrdina, mladý Harper Pendrell, obdrží zprávu přes vysílačku. Neznámý volající chce, aby Pendrell varoval preživší v Yelltown, protože „oni přicházejí“. Kdo přichází, odkud, proč a jakou hrozbu vlastně představují nevíte, ale během hraní právě tohle budete postupně odhalovat.

Na začátku hry se dozvíte, že svět ohrožuje smrtelný virus, který vyhladil většinu lidstva. A že se Pendrell po čase ocitne uprostřed dobrodružství, které bude mít vliv na budoucnost celé lidské rasy. Než se k tomu ale dostanete, projdete si spoustu působivých lokací, potkáte zajímavé postavy a odhalíte konspiraci za probíhající katastrofou ohrožující celé lidstvo.

zdroj: Archiv

Coby klasická point and click adventura, Unforseen Incidents bude obsahovat i vtipné dialogy a náročné puzzly. Tedy přesně to, co jste si mohli zažít v devadesátkách a to, co by ve vás chtěli vývojáři znovu vyvolat. Hra by měla vyjít na PC, Mac a Linux někdy na začátku příštího roku, a pokud byste chtěli vývojáře alespoň trochu podpořit, můžete dát projektu na službě Steam Greenlight palec nahoru.

Nejnovější články