Total Club Manager 2005 pro příznivce fotbalu
zdroj: tisková zpráva

Total Club Manager 2005 pro příznivce fotbalu

27. 8. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kanadská vývojářská pobočka společnosti Electronic Arts připravuje na letošek pro konzole a PC další ročník série fotbalových manažerů - Total Club Manager 2005.

Teto titul, z jehož PC verze vám můžeme nabídnout i spoustu screenshotů, se bude moci pochlubit opět řadou novinek oproti svým předchůdcům. EA Canada při jeho tvorbě sáhli po novém enginu zápasů - UEFA Euro 2004, který disponuje dokonalejší umělou inteligencí. Pokud navíc vlastníte i kopii FIFA Football 2005, budete si moci díky speciální funkci "football fusion" zápasy svých týmu také zahrát, ne jen na ně koukat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

PC verze TCM 2005 vám dá kromě toho výše uvedeného možnost vytvořit si úplně od základu svůj vlastní jedinečný tým, samozřejmě se vším všudy, tedy i s vlastním názvem, znakem, apod. Také si vyberete, z jaké země bude tento váš tým pocházet a až jej budete mít hotový, začnete právě tam, v nejnižší lize. Hráči, kteří mají být náhodně vygenerováni, zpočátku nebudou příliš schopní. EA Sports se prý časem chystají hráčům umožnit, aby si mohli vytvořit i samotné fotbalisty dle svého vkusu, tedy například udělat fotbalistu ze svého kamaráda.

TCM 2005 pro PC se od svých konzolových sourozenců bude lišit i v dalších ohledech. Například, každý hráč zde bude mít 26 atributů, z čehož šest vám bude skryto. U konzolí to bude 18 atributů a osm z nich bude skrytých. V PC verzi budou také hráči vybaveni až 4 ze 16 různých charakteristik, které zahrnují vše od "týmového hráče" až po "miláčka médií". V konzolové verzi budou jen dvě charakteristiky, a to loajalita a důslednost. TCM 2005 bude obsahovat historii hráčů, ovšem v tomto vydání pouze takovou, která se stala přímo ve hře. V budoucnosti prý ale EA plánují zahrnout také skutečnou historii každého z nich.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články