Terminator 3: War of the Machines obrázky
zdroj: tisková zpráva

Terminator 3: War of the Machines obrázky

19. 8. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Infogrames dnes odpoledne publikovali čtveřici screenshotů z hlavně multiplayerové akční hry Terminator 3: War of the Machines, která je narozdíl od Rise of the Machines určena pouze pro PC a nekopíruje přímo děj filmu.

Nové obrázky vypadají podstatně lépe než ty předchozí, mají kompletně přepracovaný HUD a nejsou tak monotónně laděny jen do tmavých barev. Přesto zůstávám k tomuto projektu víceméně skeptický, neboť pro firmičku Clevers Games to bude první áčková hra, která asi těžko navodí stejnou atmosféru jako klasiky Terminator: Futureshock nebo Skynet od Bethesdy. Předchozí reference těchto maďarských vývojářů se skládají pouze ze závodů Screamer 4x4 (70%) z roku 2000 a dále Steel of Haste, které však byly zřejmě zrušeny.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Všechny dostupné informace o náplni War of the Machines shrnula Kate před pár dny do tohoto článku, kde zmiňuje i možnost ovládání vozidel. Chcete-li tuto hru vyzkoušet ještě před listopadovým vydáním, zkuste štěstí v betatestu. Mimochodem, jestli jste ještě neviděli filmového Terminatora 3, mohu ho s klidem doporučit, neboť asi nejen mě návrat Arnolda Schwarzeneggera příjemně překvapil. Zejména promyšlený scénář navazující na předchozí díly, vtipné dialogy mezi budoucí spásou lidstva nebo honička s obrovským jeřábem stojí za návštěvu kina. I sázka na norskou modelku Kristannu Loken v roli hlavní záporňačky se nakonec ukázala být dobrým tahem. Pouze mě trochu zklamal nemastný neslavný závěr filmu, který už předem kalkuluje s dalším pokračováním, podobně jako například Pán Prstenů, z čehož má pak člověk pocit, že odchází domů v polovině děje.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články