Tenisový Top Spin 2 pro Xbox 360
zdroj: tisková zpráva

Tenisový Top Spin 2 pro Xbox 360

13. 7. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Všeobecně uznávaný tenisový titul Top Spin (leden 2005, 70%), který se premiérově objevil na platformě Xbox, v případě druhého dílu mocně kvapí s přípravami, aby se stihnul next-gen start Xboxu 360 koncem tohoto roku.

Top Spin 2 se má pyšnit fotorealistickou grafikou a různými modely chování diváků, kteří navíc dokáží ocenit mnohem více zdařilé vystoupení svého miláčka a favorita, než jeho soupeře. Ovládání je ve shodných intencích co předchozí herní kapitola, nicméně nadějete se určitých vylepšení úderového rejstříku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ve výčtu herních módů se klasicky objevují Exhibition, Custom Tournament a hlavně Career. V něm bude pamatováno na takové nuance jako je únava či - pokud budete podávat nadstandardní výkony - povolání vaší maličkosti do jakési imitace Davis Cupu s následnou reprezentací. Samozřejmě, že v kariéře si vytvoříte vlastního, zcela unikátního tenistu a to včetně jeho "namluvení" (z přednastavených samplů). Postupem ve hře pak budete odměňováni zkušenostními body, které půjdou přerozdělit mezi rozličné atributy (v mnohem větší míře než v minulosti). Naposled ještě zmínka o podpoře hraní skrze Xbox Live.

V případě králů a královen bílého sportu se dočkáte jmen jako Roger Federer, Andy Roddick, Lleyton Hewitt, Tim Henman či Maria Sharapova, Lindsay Davenport, Daniela Hantuchova, Amelie Mauresmo nebo sesterského dua Williamsových. Vylepšené AI, vyváženějšího a komplexnějšího hraní a animací, zkrátka pokračování, co se bude snažit být mnohem více vyladěné, než originál.
zdroj: GamePro

gamepro

Nejnovější články