Team Factor screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Team Factor screenshoty

13. 10. 2001 18:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na stránkách české firmy 7FX se dnes objevila sada nových screenshotů z multiplayerové akce Team Factor.

Ta jde ve šlápějích Counter-Strike, ale obsahuje pár novinek jako například tří současně bojující týmy nebo exotické herní lokace (realisticky zpracovaná džungle). Naopak jasným handicapem Team Factoru je už nyní fakt, že ve hře (out-of-the-box) nebudou obsaženi počítačoví boti - přidají se možná až časem formou patche.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Team Factor si možná pamatujete ze starších obrázků z loňského roku (viz archiv novinek), které nevypadaly vůbec přesvědčivě. Tvůrci hry ze 7fx tenkrát zřejmě potřebovali najít partnera a proto asi padlo rozhodnutí informovat o tak ranné verzi hry s nehezkým vzhledem. V poslední době byla ale grafika markatně vylepšena a podepsala se smlouva s vydavatelem, kterým se stala neznámá společnost Singularity Software.

Brzy se Team Factor dostane do stádia beta (nyní je podle slov Pavla Šinagla hotovo 85%), takže je reálné, aby hra vyšla v horizontu pár měsíců, k čemuž ale dojde až po nějvětší konkurenci v podobě Global Operations nebo Return to Castle Wolfenstein (oboje listopad a oboje s podporou botů). Obrázek zdroj: tisková zpráva
zdroj: 7fx

jd

Nejnovější články