SWAT 4: The Stetchkov Syndicate screeny
zdroj: tisková zpráva

SWAT 4: The Stetchkov Syndicate screeny

23. 9. 2005 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O datadisku pro SWAT 4 jsme psali už koncem srpna, ale k oficiálnímu ohlášení ze strany Vivendi došlo až dnes a zároveň byl odhalen jeho název The Stetchkov Syndicate včetně sady jedenácti screenshotů.

V přídavku budete se svou elitní policejní jednotkou povolání do města, které je zmítáno drogami a zločinem na ulicích, za čímž stojí nově přistěhovalá a velmi nebezpečná rodina Stetchkova původem z východní Evropy. Právě s ní se pokusíte zatočit v sedmi na sebe navazujících úrovních, které půjde hrát i v multiplayeru, kde bude mít velkou roli hlasová komunikace (Voice over IP) a kde se po vzoru Battlefieldu 2 bude monitorovat a hodnotit každý váš krok v online statistikách a žebříčcích.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kooperativního multiplayeru se budou moci zúčastnit dva týmy čítající až pět lidí. Ti si mezi sebou zvolí vůdce, který jediný získá právo rozdávat příkazy. Přidaný síťový mód, jež se podle dřívějších informací mají podobat sérii Splinter Cell, se bude jmenovat Smash & Grab. S datadiskem SWAT 4: The Stetchkov Syndicate se setkáme někdy v prvním čtvrletí příštího roku.
zdroj: ToTheGame

jd

Nejnovější články