Středověká Evropa v Knights of Honor
zdroj: tisková zpráva

Středověká Evropa v Knights of Honor

24. 4. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářský tým Black Sea Studios, známý pro své předchozí počiny Anno 1602 a Anno 1503, má nyní plné ruce práce se svým dalším real-time strategickým projektem, který se jmenuje Knights of Honor.

V naší galerii dnes můžete najít několik nových screenshotů z této hry. Tvůrci se se svým dílem rozhodli zůstat u klasického 2D, což je na dnešní dobu poměrně neobvyklé, nicméně ne zavrženíhodné. To, oč v této hře má jít, je celé středověké Evropy. Za tímto účelem budete moci využít nejrůznějších prostředků, včetně diplomacie, špionáže či ozbrojeného konfliktu. Vydání KoH očekáváme na podzim 2004.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Knights of Honor vám dá možnost výběru mezi třemi časovými úseky období středověku. Případně si budete moci zvolit některý z rychlých historických scénářů/bitev. Pokud výše zmiňuji diplomacii a špionáž jako prostředky pro dobývání území, je třeba dodat, že narozdíl od jiných her, které tyto záležitosti pojímají velice zběžně a najdete v nich jen několik málo voleb, Knights of Honor vám nabídne více než 15 možností v oblasti diplomacie a přes 40 možností špionáže, což jsou úctyhodné počty. Dalšími významnými vlastnostmi hry budou vedle válčení ještě budování a obchod. Základních surovin je hned několik - dříví, jídlo, kov, zlato a kámen. Neméně důležitou roli zde budou mít i vesničané. Klíčovou roli pro vítězství v KoH bude mít vlastnictví měst.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články